Handelsmissie Finland

met matchmaking en bezoek aan de Teknologia beurs in Helsinki
Start datum: 
zondag 08 oktober 2017

Heeft u interesse mee te reizen met de Metaalunie naar Finland voor een zakelijke oriëntatie op deze interessante Noord-Europese regio. Deelname is laagdrempelig en biedt u in kort tijdsbestek een uitstekend beeld van de technologische ontwikkelingen en kansen voor u als ondernemer.

The India Energy & Logistics Mission

Start datum: 
maandag 20 november 2017

IndiaConnected organiseert in samenwerking met IRO en Rotterdam Partners een handelsmissie voor de energie- en logistieke sector naar de Indiase steden Ahmedabad en Mumbai van 20 tot 26 november 2017. Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens individuele matchmaking afspraken, bezoek boeiende bedrijven, verken zakelijke kansen en bouw een netwerk op. De reis valt samen met het 'Holland meets Mumbai' event dat het Nederlands Consulaat in Mumbai organiseert op 25 en 26 november.

Missievouchers

Heeft u beperkte exportervaring? Wilt u de kansen op een  (nieuwe) buitenlandse markt verkennen of vergroten? En heeft u behoefte aan nieuwe netwerken  en contacten met potentiële buitenlandse klanten voor afname van uw product of dienst? Dan is de missievoucher iets voor u.

Trainingsdag voor deelname aan Duitse beurzen

bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught
Start datum: 
woensdag 25 oktober 2017

Wilt u ook goed voorbereid deelnemen aan een Duitse beurs? En wilt u weten hoe u uw bedrijf het beste kunt presenteren of verkopen op een Duitse beurs? Koninklijke Metaalunie organiseert in samenwerking met Taleninstituut Regina Coeli op dinsdag 5 september a.s. een trainingsdag die u in staat stelt een goede indruk te maken tijdens dat zo belangrijke eerste contact op de beurs. In één dag leert u vaardigheden om u voor te stellen in het Duits, hoort u wat specifieke verkooptechnieken zijn voor de Duitse markt.

Oriëntatiereis Denemarken

met bezoek aan de HI beurs in Herning
Start datum: 
dinsdag 03 oktober 2017

Heeft u altijd al belangstelling gehad in de Deense markt? Metaalunie biedt, samen met haar Deense partner Arbejdsgiverne, van 3 - 5 oktober een georganiseerde reis naar deze veelbelovende markt. Neem deel aan deze reis en u krijgt een duidelijk beeld wat uw kansen zijn om zaken te gaan doen in Denemarken. Het programma omvat de volgende onderdelen: * Bezoek aan de Hi beurs in Herning (www.hiindustryexpo.com), deze beurs is de grootste technologie en industrie beurs in Scandinavië.