Marktonderzoek (export)

Myplant & Garden - GREENN

Myplant & Garden

Myplant & Garden wordt voor de vierde keer georganiseerd van 21 t/m 23 februari 2018.

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

Holland Paviljoen FHA – Singapore

24 t/m 27 april

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

20&21 maart: Holland Paviljoen MADE beurs

20 & 21 maart: Holland Pavil

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vanuit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal.

Uitgaande handelsmissie Chili

4 t/m 8 maart 2018

De productie van groente en fruit (tomaat, sla en komkommer) is in 2016 met 16.4% gestegen naar aan waarde van $9.7 miljard. Een verdere uitbreiding van het tuinbouw ariaal wordt verwacht.

Beursreis / Handelsmissie Barcelona

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 4-daagsereis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Alimentaria Barcelona, gecombineerd met een handels- en kennis missie naar Barcelona.

Beursreis / Handelsmissie New York

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 5 daagse reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Summer Fancy Food Show, gecombineerd met een handels- en kennismissie naar New York. Summer Fancy Food Show vindt plaats van 1 tot en met 3 juli 2018. Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u bijna dan 2700 exposanten uit 55 verschillende landen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw product te pitchen aan een jury van inkopers. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 à 2 dag(en) met u dit business event bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten en/of diensten. Naast dit beursbezoek worden 2 dagen in New York gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Amerikaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in New York één of meerdere bedrijven hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Amerika, verschillen en overeenkomsten met Nederland, mogelijkheden voor de deelnemers om hun bedrijf te verbeteren en hun afzetmarkt te vergroten.

Ook organiseren we presentaties omtrent marktontwikkelingen in Amerika en Europa. De belangrijkste doelen zijn: contacten leggen in Amerika en andere landen in de wereld, nieuwe ideeën op doen binnen de food en foodtechnologie, innovaties ontdekken en onderlinge kennisoverdracht. Het doel van de reis is om te ontdekken hoe de foodservice & foodretail markt in New York in elkaar zit en hoe je deze markt kunt benaderen vanuit Nederland (import/export).

Cursus Export Manager

De internationale markt wordt steeds transparanter en de concurrentie steeds heviger. Om de concurrentie voor te zijn én te blijven, is een structurele, planmatige aanpak van export met de nodige kennis van zaken vereist.

Cursus Export van A t/m Z

Wat in deze exportcursus wordt geleerd, zit vrijwel nooit in vooropleidingen. Of u nu een exportsalesfunctie gaat vervullen, actief gaat worden op het gebied van shipping/customer service of in de facilitaire dienstverlening aan exporteurs, Fenedex adviseert eerst deze cursus te volgen.

Pagina's