U bent hier

Marktonderzoek (export)

The International Marketing Expedition (TIME)

Indonesië 2018

TIME (The International Marketing Expedition) is een studie organisatie vanuit Tilburg University. TIME voert internationaal marktonderzoek uit voor Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in het vergroten van internationale bedrijfsactiviteiten.

The International Marketing Expedition

Indonesië 2018

TIME (The International Marketing Expedition) is een studie organisatie vanuit Tilburg University. TIME voert internationaal marktonderzoek uit voor Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in het vergroten van internationale bedrijfsactiviteiten.

Water New Zealand Conference & Expo 2018

Bringing together 1500 like-mind

Nederlandse bedrijven kunnen overwegen om de "Water New Zealand Conference & Expo 2018" te bezoeken.

29 juni: Holland Lounge Iran Food+Bev Tec

Onderdeel van Iran Agro Food beu

Wilt u uw export naar Iran opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan de Holland Lounge op de Iran Food+Bev Tec!

Flowers Expo Moscow - GREENN

Flowers Expo Moscow

Van 11 t/m 13 september vindt de Flowers Expo Moscow plaats. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert GREENN de deelname aan deze beurs voor het Nederlandse Sierteeltcollectief. Vorig jaar was een drukbezochte editie en heeft de beurs meer dan 16.000 bezoekers getrokken uit 37 verschillende landen.

Holland Paviljoens op Iran Agrofood 2018

Iraanse toonaangevende internati

EWTC verkondigt met genoegen de 25e editie van de Iraanse toonaangevende internationale Agrofood gebeurtenis, die 1.405 exposanten uit 39 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2017. Vier paviljoens worden georganiseerd die de betreffende beurzen van deze unieke evenement vertegenwoordigen.

NIDV-Symposium

Het Symposium van en voor de Ned

Het jaarlijkse NIDV-Symposium is het ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

Uitgaande handelsmissie Chili

11 t/m 15 november 2018

De productie van groente en fruit (tomaat, sla en komkommer) is in 2016 met 16.4% gestegen naar aan waarde van $9.7 miljard. Een verdere uitbreiding van het tuinbouwariaal wordt verwacht.

Beursreis / Handelsmissie New York

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 5 daagse reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Summer Fancy Food Show, gecombineerd met een handels- en kennismissie naar New York. Summer Fancy Food Show vindt plaats van 1 tot en met 3 juli 2018. Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u bijna dan 2700 exposanten uit 55 verschillende landen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw product te pitchen aan een jury van inkopers. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 à 2 dag(en) met u dit business event bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten en/of diensten. Naast dit beursbezoek worden 2 dagen in New York gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Amerikaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in New York één of meerdere bedrijven hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Amerika, verschillen en overeenkomsten met Nederland, mogelijkheden voor de deelnemers om hun bedrijf te verbeteren en hun afzetmarkt te vergroten.

Ook organiseren we presentaties omtrent marktontwikkelingen in Amerika en Europa. De belangrijkste doelen zijn: contacten leggen in Amerika en andere landen in de wereld, nieuwe ideeën op doen binnen de food en foodtechnologie, innovaties ontdekken en onderlinge kennisoverdracht. Het doel van de reis is om te ontdekken hoe de foodservice & foodretail markt in New York in elkaar zit en hoe je deze markt kunt benaderen vanuit Nederland (import/export).

Marktonderzoek

Marktonderzoek (export)

Pagina's