Tuinbouw (topsector)

Marktverkenning sierteelt Polen

Bezoek productie, groothandel en

Sense marketing & more organiseert, in samenwerking met Royal FloraHolland en Landbouwraad Martijn Homan van 14 t/m 16 feb. 2018 een marktverkenningsreis naar Polen. Ondernemers doen tijdens deze reis kennis en inspiratie op en krijgen handvatten aangereikt voor het genereren van new business.

InteliFresh

The Bulgarian Forum for Fruits a

New orchards are being planted in Bulgaria every year with new varieties and techniques being introduced. Areas under sweet cherries increased by 23% during the last five years, reaching 10 800 ha. Plums increased by 29% to 9500 ha, pears – by 29%, apricots – by 6%.

Handelsmissie Zuid-Afrika

Rientjes & Partners organiseert in samenwerking met Jong Management Internationaal (JMI) een handelsmissie naar Zuid-Afrika! De handelsmissie vindt plaats van 25 maart tot en met 1 april 2018.

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

IBR Groningen Myanmar & Thailand

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

International Business Research China

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen AgraMe Dubai

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is de grootste handelsbeurs binnen zijn sector in de MENA-regio. Wilt u zich focussen op deze regio?

Foodex Japan 2018

Holland Pavilion and Dutch Food/

Foodex is de grootste levensmiddelenbeurs in Azië en werd in 2017 door maar liefst 82.434 bezoekers bezocht, waar 3.282 bedrijven uit 77 landen hun producten tentoonstelden. De beurs is dan ook een begrip binnen de levensmiddelenindustrie en trekt bezoekers uit heel de wereld.

Flower Expo Ukraine

Flower Expo Ukraine is de enige en grootste internationale bloemen- en plantententoonstelling in Oekraïne. Topflower organiseert wederom het Holland Collectief!

Pagina's