Agri & Food (topsector)

SIAL CHINA 2018 - Holland Paviljoen

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal de Holland Paviljoens organiseren op SIAL CHINA 2018, die van 16-18 mei plaatsvindt in het Shanghai New International Expo Centre in Shanghai, China. OEM handelt als de exclusieve organisator van het Holland Paviljoen voor Nederland.

Gulfood 2018 - Holland Paviljoen

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal wederom de Holland Paviljoens organiseren in de diverse sectoren op Gulfood 2018, die van 18 - 22 februari plaatsvindt in het International Convention and Exhibition Centre in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

InteliFresh

The Bulgarian Forum for Fruits a

New orchards are being planted in Bulgaria every year with new varieties and techniques being introduced. Areas under sweet cherries increased by 23% during the last five years, reaching 10 800 ha. Plums increased by 29% to 9500 ha, pears – by 29%, apricots – by 6%.

FDA goedkeuring!

Hoe krijg ik mijn FDA goedgekeur

Hoe krijg ik mijn FDA goedgekeurd?

Holland Paviljoen op de Tavola 2018

VAKBEURS VAN DE FIJNE EN VERSE V

Met “Low countries, premium food” wordt de kwaliteit, diversiteit en innovatie van de Belgische voeding wordt omschreven. België is het land van de gastronomie. De Belgische keuken is een van de meest geprezen in Europa en staat bekend om zijn heerlijke smaak en kwaliteit.

Myplant & Garden - GREENN

Myplant & Garden

Myplant & Garden wordt voor de vierde keer georganiseerd van 21 t/m 23 februari 2018.

Agritech 2018

Agritech Israel 2018, the 20th International Agricultural Technology Exhibition, is one of the world’s most important exhibitions in the field of agricultural technologies. The exhibition will be held May 8 – 10, 2018 at the Israel Trade Fairs and Convention Center in Tel Aviv .

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

IBR Groningen Myanmar & Thailand

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Pagina's