Elektronica industrie

FDA goedkeuring!

Hoe krijg ik mijn FDA goedgekeur

Hoe krijg ik mijn FDA goedgekeurd?

International Business Research China

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Hannover Messe 2018

Holland High Tech IT & Smart

Het grootste high tech event in Duitsland, de Hannover Messe!

In opdracht van de topsectoren ICT en High Tech Systemen en Materialen (HTSM) en het programmabureau Smart Industry is aan FME gevraagd om de organisatie van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen in handen te nemen.

TUS Nordics 2018

TUS Nordics is the largest Unmanned Systems conference, expo and demo in Northern Europe. We are developing the conference together with the University of Southern Denmark, UAS Denmark and other Nordic associations, which provides a unique Nordic perspective.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

CES 2018 Startup Mission

January 09 to 12, StartupDelta organizes a mission for Startups to attend the Consumer Electronics Show in Las Vegas.

BIT Broadcast

BIT Broadcast is de internationale vakbeurs op het gebied van audiovisuele producten en ontwikkelingen. De editie van 2016 trok 8.221 bezoekers en 320 audiovisuele bedrijven en merken toonden hun nieuwste producten en ontwikkelingen.

Sicur

Internationale vakbeurs op het g

Sicur is de internationale vakbeurs op het gebied van veiligheid en beveiliging. Elke twee jaar vindt de vakbeurs Sicur plaats in de Feria de Madrid, in 2018 van 20 tot en met 23 februari. De editie van 2016 trok 42.294 bezoekers aan uit meer dan 75 landen.

Holland Paviljoen Automechanika Birmingham

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2018 voor de tweede keer een Holland Paviljoen op Automechanika Birmingham, van 6 tot en met 7 juni 2018. Het Verenigd Koninkrijk heeft een van de snelst groeiende automotive industrieën in Europa en is echt een markt op zich.

Pagina's