Elektronica industrie

Cyber Security Brussel

3-daags matchmaking en kennisuit

Van 25-27 juni organiseert handelsroute.nl in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Brussel en Digital Gateway een missie naar België.

Doel van de missie is het bijeenbrengen van bedrijven die zich bezig houden met cyber security.

NIDV-Symposium

Het Symposium van en voor de Ned

Het jaarlijkse NIDV-Symposium is het ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

Hannover Messe 2018

Holland High Tech IT & Smart

Het grootste high tech event in Duitsland, de Hannover Messe!

In opdracht van de topsectoren ICT en High Tech Systemen en Materialen (HTSM) en het programmabureau Smart Industry is aan FME gevraagd om de organisatie van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen in handen te nemen.

TUS Nordics 2018

TUS Nordics is the largest Unmanned Systems conference, expo and demo in Northern Europe. We are developing the conference together with the University of Southern Denmark, UAS Denmark and other Nordic associations, which provides a unique Nordic perspective.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

BIT Broadcast

BIT Broadcast is de internationale vakbeurs op het gebied van audiovisuele producten en ontwikkelingen. De editie van 2016 trok 8.221 bezoekers en 320 audiovisuele bedrijven en merken toonden hun nieuwste producten en ontwikkelingen.

Pagina's