U bent hier

Energie (topsector)

Handelsreis Abu Dhabi

Ontdek mogelijkheden UAE

Wie kent nu echt Abu Dhabi en de mogelijkheden om daar Business te doen.

De reis is van donderdag 23 november t/m 28 november en hieronder een korte beschrijving.

Voorlopig Programma:

Donderdag 23/11:
Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Abu Dhabi

9 oktober: beursdeelname RECSO EnviroSpill

9 & 10 oktober: beursdeelnam

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de RECSO EnviroSpill 2018 in Abu Dhabi. Deze beurs heeft de focus op olie, gas en duurzame energie en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Arabische inkopers.

Holland Paviljoen Expo Agrofuturo 2018

Bogota, Colombia

Bent u actief in de agrosector en heeft u belangstelling voor de kansen en mogelijkheden die de landbouwsector in Colombia u biedt? Meldt u dan aan voor deelname aan Colombia`s belangrijkste agrobeurs; de Expo Agrofuturo 2018.

Global Power & Energy Exhibition Barcelona

Holland Paviljoen

De Nederlandse technologische industrie kan de wereld oplossingen bieden voor de verduurzaming van de industrie, gebouwde omgeving, mobiliteit, energie productie en energie opslag.

Utility Brazil 2018, São Paulo

Forum & Expo voor de Smart E

Utility Brazil - Forum & Expo, voorheen Latin America Utility Week, brengt leveranciers samen van technologie, oplossingen en diensten voor meet- en intelligente netwerken.

NIDV-Symposium

Het Symposium van en voor de Ned

Het jaarlijkse NIDV-Symposium is het ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

WindEnergy Hamburg

Holland Collectief onder naam &#

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector.

TUS Nordics 2018

TUS Nordics is the largest Unmanned Systems conference, expo and demo in Northern Europe. We are developing the conference together with the University of Southern Denmark, UAS Denmark and other Nordic associations, which provides a unique Nordic perspective.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

A closer look at Minas Gerais - Brazil

A state to invest and a destination for your exports

Strategically located in the center of South America and in the largest consumer hub in Brazil, Minas Gerais is the 2nd major export state.

Pagina's